Biljetter

Festivalpass

Festivalpassen för BOW 2021 släpps den 16 maj. Antalet pass kommer att vara begränsat till 50 st.

Pris

1050 kr till och med 30 Juni

1350 kr efter 30 juni

I festivalpasset ingår alla aktiviteter i basprogrammet, inklusive startplats i Lillfjället Uphill race. Ölprovningen ingår ej i festivalpasset utan beställs och betalas (250 kr) på plats till Borgagården. 

Festivalpass köper du genom att fylla i och skicka anmälningsformuläret nedan. När vi har tagit emot din anmälan kommer du, inom 24 timmar, att få ett bekräftelsemail med information om betalning och övrig information inför helgen. Du kan betala antingen via Swish eller faktura. (Anmälan är bindande). Om BOW inte skulle gå att genomföra på grund av pandemirestriktioner så kommer hela anmälningsavgiften att återbetalas.

Du som har festivalpass kan anmäla dig till de enskilda aktiviteterna på plats. 

För att vi ska kunna garantera en bra och säker upplevelse för alla deltagare är antalet festivalpass under 2021 begränsade till 50 st.

Deltagande på enstaka aktiviteter

I mån av plats finns möjlighet att köpa deltagande på enstaka aktiviteter. Dessa bokas och betalas på plats. Deltagare med festivalpass har förtur på alla aktiviteter. Deltagande på enstaka aktiviteter kan bokas och köpas tidigast en timma innan aktiviteten startar.

Pris för respektive aktivitet finns under aktivitetsbeskrivingen i programmet.