YOGA

Lars Renström är utbildad sjuksköterska som hela sitt liv verkat för hälsa, träning och människors utveckling. Konditionsidrott har legat Lars varmt om hjärtat och då framför allt cykling. Yogan kom in i Lars liv via en ljumskskada, en envis sådan som bara ”skulle lösas” – det var inte helt enkelt. Allt prövades (läkare, ortoped, Naprapat, Fysioterapeut etc etc) och det var inte förrän Yinyoga kom in i Lars liv som allt kom till en lösning!

Lars har mer än 200h Yinyoga utbildning bakom sig och hans sätt att leda klasserna bygger på Yinyogans koppling till den kinesiska medicinen.

Yinyoga kännetecknas av stillsamma, passiva positioner, asanas, mjuk stretching som utförs i medveten närvaro. Till skillnad mot ”vanlig” stretching så är fokusområdet fascia, bindväv istället för musklerna. 

Antalet yogamattor kommer att vara begränsat, ta gärna med din egen yogamatta eller liggunderlag då de flesta positionerna utförs sittande eller liggande.

En timma innan aktiviteten börjar kan de som inte valt att lösa festivalpass boka deltagande i mån av plats. Aktiviteten kostar 200 kr/person.