Biljetter

Festivalpass

950 kr till och med 9 Juni

1150 kr efter 9 juni

I festivalpasset ingår alla aktiviteter i basprogrammet (inklusive Filmfestival och berättarkväll samt startplats i Lillfjället Uphill race) förutom ölprovningen som beställs och betalas (250 kr) på plats till Borgagården.

Festivalpass köper du genom att fylla i och skicka anmälningsformuläret nedan. När vi har tagit emot din anmälan kommer du, inom 24 timmar, att få ett bekräftelsemail med information om betalning och övrig information inför helgen. Du kan betala antingen via Swish eller faktura. (Anmälan är bindande)

För att vi ska kunna garantera en bra upplevelse till alla deltagare är antalet festivalpass under 2019 begränsade till 100 st.

Enstaka aktiviteter – 500 kr

I mån av plats finns möjlighet att köpa plats på enstaka aktiviteter. Dessa bokas och betalas på plats. Deltagare med festivalpass har förtur på alla aktiviteter.

Filmfestival och berättarkväll – 200 kr

I mån av plats finns möjlighet att enbart köpa biljett till filmfestivalen eller berättarkvällen. Dessa bokas och betalas på plats och kostar 200 kr per kväll.

Lillfjället Uphill Race – 250 kr

Om du enbart önskar delta på motionsloppet, Lillfjället Uphill Race, finns möjlighet att köpa startplats för 250 kr. Antalet startplatser är begränsade till 150 st. Anmälan görs genom att fylla i anmälningsformuläret nedan. Efter skickad anmälan kommer du, inom 24 timmar, att få ett bekräftelsemail med information om betalning och övrig information inför helgen. OBS! Ange i meddelanderutan att det avser startplats på motionslopp.